GO Bedrijvendag 2013 – Verrassend Werkzaam

Giethoorn – Ondernemend Giethoorn organiseert op zaterdag 27 april 2013  haar eerste bedrijvendag van en voor Giethoorn. De locatie is  in  en om het Kulturhus en het Eendrachtsplein.

Jong en oud kunnen die dag een kijkje komen nemen in de stands van de  bedrijven, een tochtje op een boot maken, kijken hoe er in Giethoorn gebouwd wordt of gewoon kennismaken met de veelzijdigheid van de Gieterse ondernemers. U zult verbaasd zijn over de diversiteit van ondernemers die wij als Gietersen te bieden hebben  Gastvrijheid, ambachtelijke bedrijven, watersport, reclame & marketing, (boten)bouw, zzp’ers en overige ondernemers zij zijn allemaal aanwezig .

Heeft u geen tijd om de bedrijvendag te bezoeken, kijk dan in de Giethoorn Gids wat ondernemend Giethoorn te bieden heeft. De gids staat boordevol informatie over Giethoorn, de omgeving en de grote jaarlijkse evenementen. De Giethoorn Gids is te verkrijgen bij de Gieterse ondernemers en wordt komende week in Giethoorn aan huis bezorgt.

Bent u benieuwd naar het Gieters ondernemerschap en de personen die daar achter zitten? Kom dan zaterdag 27 april naar  het Kulturhus in  Giethoorn, en ontdek de economische vitaliteit. De bedrijvendag Giethoorn is van 11.00 uur tot 16.00 uur, in en om het Kulturhus aan het Eendrachtsplein 1 te Giethoorn.

Toegang en parkeren:
Is beiden gratis. Let wel op uw parkeerschijf!

Deelnemers

    In willekeurige volgorde:


  • Astrid de Leeuw – Bewegen zonder pijn, Boer Multidiensten, Aannemersbedrijf Bart Smit, Ribas, Scheepswerf Schreur /Punterbouw Schreur, Watersport Giethoorn, Tourist Office Giethoorn, Infomac, Van Vossen Engineering, Zeilmakerij Jac. De Boer, MTN Giethoorn, Schoonheidssalon Laura, Maatwerk Giethoorn, Bakker Transport, Roel Bijl Klussen en Dienstverlening, D-sign Create, Arka / Arendshorst Giethoorn, Mirjam’s Haarmode, Zeep Giethoorn, Broer Botenverhuur / Recreatiebedrijf Geythorn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *